maanantai 5. kesäkuuta 2017

TREENI | TOUKOKUUN PARHAAT

Nyt on kesäkuu jo hyvässä vauhdissa, mutta en silti malta olla koostamatta toukokuun treenejä yhteen nippuun. Toukokuun lopussa minusta tuntui, etten olisi treenannut juuri yhtään, mutta kun selasin merkkaamani treenit (merkitsen kaiken), niin olihan niitä kertynyt: 47 treeniä ja 31 tuntia, joka oli itse asiassa tuntimäärältään tismalleen sama kuin huhtikuussa. Toukokuu näytti tältä:



Huhtikuussa asettamani tavoite toukokuulle oli parantaa kehonhuoltoa ja treenata enemmän pihalla. Molemmat tavoitteet toteutuivat kiitettevästi! Kaikki HIIT-treenit on tehty ulkona (HIIT-treenit liittyvät Bodycontrol -nettivalmennukseen). Liikkuvuusharjoitteet ovat pitäneet sisällään niin putkirullailua kuin päälläseisontaharjoituksiakin. Seuraava askel olisi sitten käsilläseisonta, miten se mahtaa onnistua?!

Kuntosali on ollut jo vuosia mun TOP 1 harrastus, mutta koirakaverin myötä kävely kiilaa reilusti edelle! En muista koska olen viimeksi ollut näin hoikassa kunnossa ilman minkäänlaista dieettiä. Herkkulakossa olin kuukauden, juurikin huhtikuun, kunnes totesin, että paino alkaa pudota vähän liikaakiin, joten lopetin lakkoilun siihen. Toki herkuttelu on ollut todella vähäistä ja muun muassa alkoholia en ole nauttinut ollenkaan kahteen kuukauteen. Tiedän, että osa pudonneesta painosta on myös lihasta tällä aerobisen liikunnan määrällä ja massatreenin vähäisyydellä, mutta bodailla ehtii sitten syksyllä taas!

Toukokuun mieleenpainuvimmat treenit olivat kaksi peruskestävyysalueella tehtyä juoksulenkkiä ja neljän kilometrin melonta ystävän polttareissa. Ja tietysti ensimmäinen onnistunut päälläseisonta!

Ai niin: ensi viikolla alkaa Hero Outdoor +, joka on Nanna Karalahden ja Eveliina Tistelgrenin vetämä nettivalmennus, johon kuuluu kahdeksan lähitreeniä Helsingissä, jotka naiset tai toinen heistä vetää ulkona. Odotin sydän kylmänä työlistoja, ja kun huomasin, että pääsisin kahteen ensimmäiseen treeniin, ilmoittauduin mukaan! Treenit pidetään keskiviikkoaamuisin 7.30 - 8.30 Helsingin Mustikkamaalla, ja meitä on nyt jo aikamoinen ryhmä koossa! Tulen varmasti palaamaan tähän aiheeseen blogissa myöhemmin.

Sitten tavoitteet kesäkuulle? En mä tiedä, treenata vaan niin paljon kuin ikinä jaksaa ja seistä käsillä sekunti!

Ihanaa kesäkuuta kaikille,

-EVE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti