perjantai 16. kesäkuuta 2017

IHANAT URHEILULIIVIT

Keskustelimme ystävieni kanssa siitä, millaisia kuvia ihmiset laittavat sosiaaliseen mediaan. Lähtökohtaisesti olen sitä mieltä, että jokainen saa laittaa itsestään sellaisia kuvia kuin haluaa, ymmärrän sitä tai en - mutta tässä postauksessa en ota enempää kantaa siihen. Keskustelun tiimellyksessä korvaani särähti nimittäin eräs toinen asia.

"Onhan urheiluliivitkin alusvaatteet."

Ymmärsin kommentin siten, että jos laitat itsestäsi someen kuvan urheiluliiveissä, on se sama asia kuin laittaisit itsestäsi kuvan rintaliiveissä. Ymmärsin kommentin siten, että jos treenaat ulkona urheiluliiveissä, on se sama asia kuin treenaisit ulkona pelkissä rintaliiveissä. Häkellyin jopa hetkeksi niin, että kun muut jatkoivat keskustelua, minä hiljenin hetkeksi pohtimaan asiaa. Olen tehnyt molemmat, joten olenko käyttäytynyt epäsopivasti? Hillunut pitkin poikin pelkillä alusvaatteilla?


Miehet ovat kautta aikain saaneet kulkea ilman paitoja kesäisin kenenkään pyörittelemättä päätä. Minusta myös naisilla on oikeus paljastaa vatsa ja selkä ilman, että siitä ajatellaan, että se on epäsopivaa. Yksi keino tähän on käyttää treenipaitana pelkkiä urheiluliivejä. Toki urheiluliivejä pystyy käyttää alusvaatteen tavoin esimerkiksi T-paidan alla, mutta minusta urheiluliivit eivät ole sama asia kuin rintaliivit, sillä ne ovat rinnat peittävät, usein paksuhkoa ja tukevaa kangasta ja urheilullisen näköisiä.

Kuntosalilla pidän paidan päällä, mutta miksen nauttisi auringosta ulkona treenatessa ja lenkkeillessä? Jos jollakin loksahtaa suu auki, niin se on hänen asiansa, hän voi kernaasti vetää keskellä kauneinta kesää poolopaidan vaikka kaulaan asti kiinni. Jokainen saa tietysti pukeutua juuri niin kuin tuntuu itselle sopivalta! Siihen ei tarvitse vaikuttaa kenenkään muun mielipiteet.

Urheiluliivit ovat maailman paras vaatekappale, ne tukevat rintamusta treenatessa, antavat sporttista vaikutelmaa ja sopivan kokoisina ovat myös mukavat päällä! Urheiluliivit pitävät myös sykevyötä hyvin paikoillaan, heh.


Oon varmaan jo sata kertaa sanonut, että ulkona treenaaminen on parasta! Tänään pääsin Bodycontrol- nettivalmennuksen punnerrusvariaatioiden kimppuun, ja nyt täytyy kyllä sanoa, että oli melkoisen haastavaa settiä. Punnerrus on erittäin haastava liike, ja jos treenin on tarkoitus koostua lähes kokonaan erilaisista punnerruksista, siinä loppuu jo kovempikuntoisemmaltakin käsivarsista voimat, puhumattakaan vasta-alkajista. Punnerrukset ovat kuitenkin erittäin kehittäviä ja niitä on välillä hyvä tehdäkin useita, useita toistoja! Treeni oli vaikea, mutta nyt sain intoa harjoitella lisää, sillä haluan oppia tekemään kaikkia punnerrusvariaatioita enemmän kuin viisi toistoa. Hiki tuli pintaan, vaikkei kaikki variaatiot onnistuneetkaan ihan yhtä sujuvasti kuin opetusvideolla.

Mun viikonloppu menee yötöissä, mutta päivät pyrin nauttimaan näistä ihanista ulkoilukeleistä! Hyvää viikonloppua juuri sinulle!

-EVE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti