sunnuntai 7. toukokuuta 2017

NETTIVALMENNUS | BODYCONTROL BY EEVSKU

Osallistun harvoin nettivalmennuksiin, sillä osaan itse tehdä ruokavalioita ja erilaisia treeniohjelmia. Kun huomasin, erittäin suuresti ihailemani urheilija @eevsku eli Eveliina Tistelgren koutsaa Herotreenin uutta Bodycontrol -nettivalmennusta, päätin ilman muuta osallistua.

MIKÄ BODYCONTROL?

Eevskun Bodycontrol -valmennuksessa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kehon vahvistamiseen harjoitteilla, joihin ei tarvitse välineitä tai kuntosalia, kehonhallintaan ja liikkuvuuden lisäämiseen. Valmennus kestää 8 viikkoa, ja on 99 euron hintainen.



Omat heikkouteni ovat juuri liikkuvuus ja oman kehon painolla tehtävät harjoitteet, tai oikeastaan niiden vähäisyys. Tavoitteeni on oppia näistä asioista lisää ja saada omaa kehoa elastisemmaksi. Yleisurheiluaikoina entinen valmentaja nimitteli minua jauhosäkiksi, kun korkeushypyssä selkärankani ei taipunut toivotulla tavalla. Elintarvikkeita sisältävä juuttisäkki ei suinkaan ollut kaukaa haettu lempinimi, eikä tilanne ole vuosien varrella juurikaan muuttunut. Kankea olen edelleen.

Tiukan huhtikuun jälkeen olo tuntuu väsyneeltä, ja yövuorojen jälkeen pelkkä koiran kävelyttäminenkin hapottaa. Haluan saada lisää energiaa kevääseen ja alkavaan kesään, ja uskon, että uusilla, vaihtelevilla treenijutuilla sekä muun ryhmän tsempillä sitä tulee vähintään sadan euron edestä.

Aion ehdottomasti raportoida blogiin oppimiani asioita ja positiivisia muutoksia. Aion harjoitella aktiivisesti ja näin olen myös vakuuttunut, että tuloksia tulee. Jospa seuraavat 8 viikkoa olisivat ratkaisevat myös 4 kuukautta harjoittelemani spagaatin kannalta.

Valmennus starttaa huomenna 8.5. Jos kiinnostuit, vielä ehdit mukaan!


- EVE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti