sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

TREENI | HUHTIKUUN PARHAAT

Mitä muutakaan tehdä vappuaaton iltana, kuin selata kuluneen kuukauden treenihistoriaa?

Hiljaisen maaliskuun jälkeinen huhtikuu oli treenintäyteinen. 44 treeniä ja 31 tuntia sisälsivät:

1. Kävely, 14 kertaa
2. Kuntosali, 12 kertaa
3. Venyttely, 6 kertaa
4. Pyöräily, 4 kertaa
5. Putkirullaus, 5 kertaa
6. Juoksu, 2 kertaa
7. Porrastreeni, 1 kertaa

Tällä viikolla jumiutuneen selän takia jäi pari saliharjoitusta välistä, mutta muuten on tullut liikuttua todella paljon. Jalkapainotteinen treenaaminen näkyy listassa ja tuntuu kropassa. Pikajuoksutreenit, pyöräilyt sekä kaksi viikottaista jalkatreeniä vetivät lihakset umpisolmuun, mikä on varmasti osasyy myös selän jumeille. Toisaalta kävely on ollut runsasta koirakaverin takia, ja toisaalta leppoisa kävely palauttaa. Kehonhuoltoon olen panostanut todella paljon, ja tavoitteena on ensi kuussa parantaa venyttely- ja rullausosastoa vielä entisestään.

Treenit kirjaan HeiaHeia -sovellukseen. Treenien tuntimäärä ei ole tärkeintä, vaan se, että treenijana olisi mahdollisimman värikäs ja monipuolinen.


Huhtikuun mieleenpainuvimmat treenit olivat ehdottomasti kevään ensimmäiset pikajuoksutreenit sekä Malminkartanon portaat. Mitä lähemmäs kesää mennään, sen enemmän pitäisi hyödyntää ulkona tekemistä, pölyisessä salissa ehtii palloilla koko pitkän talven. Tavoitteet siis ensi kuulle kokoajan paraneva kehonhuolto sekä ulkoliikunta!


Muistakaamme myös levätä, niin Kuurakin tekee. Tervetuloa toukokuu,

- EVE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti