maanantai 24. huhtikuuta 2017

RESEPTIT | KAURAOMENAHERKKU

Lupasin edellisessä postauksessa kirjoittaa jotain treeneistä, mutta tämä herkku on pakko jakaa kaikille! Taas on luvassa terveellistä hyväskää, jonka koulutettu hyljekin osaa valmistaa. Resepti ei ole minun keksimäni, vaan olen sen aikoinani bongannut Veera Grönlundin blogista. Reseptiä olen hieman muokannut omaan suuhuni sopivaksi, joten olkaa hyvät:

KAURAOMENAHERKKU

- 1 banaani
- 1-2 omenaa
- 30g kaurahiutaleita
- kookosöljyä
- Skyr-rahka (Vanhan ajan vanilja)
- kanelia


Omenat kuoritaan ja pienitään. Jokaisessa ruoassa on jokin idea ja salaisuus, ja mielestäni tämän herkun idea on runsas öljy. Omenakuutiot kypsennetään siis reilussa kookosöljyssä pehmeiksi. Banaani muussataan ja banaanisoseeseen sekoitetaan kaurahiutaleet. Jos et omista ruokavaakaa, niin ei hätää. Kaurahiutaleita voi lisätä myös silmämääräisesti omaa itseä miellyttävän määrän. Kun omenat ovat kypsiä, laitetaan banaanikauraseos pannulle ruskistumaan. Herkku on valmis, kun banaani ja kaura ottavat hieman väriä. Mausta kanelilla ja tarjoile Skyr-rahkan kanssa!




Miksi tehdä elämästä tieten tahtoen vaikeaa, kun terveelliset herkut ovat näin helposti saatavissa? Herkutellakseen terveellisesti ei tarvitse vääntää 16 raaka-aineen raakakakkuja aineksista, joiden nimiä ei osaa lausua ja joita ei löydy lähimmästä marketista. Yksinkertaiset reseptit ovat monesti niitä parhaita.

Ps. Päätin huoltaa kehoani pari päivää erityisellä huolellisuudella, ja mennä sen jälkeen kokeilemaan salitreeniä seuraavan kerran. Palatkaamme asiaan!

- EVE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti