keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

VAPAAPÄIVÄ

Tänään oli vapaapäivä. Nukuin myöhään, sillä sotilas nukkuu ja syö aina kun siihen on mahdollisuus. Kun olin selättänyt kooman, tein superaamupalan kaikesta, mitä ruokakaapeissani vielä oli jäljellä: puurosta, raejuustosta ja mandariineista.

Kahvia ryystäessä oli hyvä miettiä päivän tulevaa treeniä. Edellisestä salitreenistä oli vierähtänyt 12 päivää, ja moniongelmainen selkäni alkoi viikon mittaan muistutella tästä tauosta. Parasta hoitoa selälleni on liikunta ja selkärankani olotilaa helpotti jo ajatus siitä, että kohta saa liikettä.



Treenaan mahdollisimman paskaisilla ja raudanhajuisilla saleilla, sillä näillä saleilla on paras treeniseura. Ihmiset tulevat collegehousut kainaloon asti vedettyinä, edustusjoukkueverkkareissa tai reikäisissä teepaidoissa. Kaikki keskittyvät omiin treeneihin, mutta henki on postiviininen. Apua ja neuvoa uskaltaa kysyä. Itsehän en toisten neuvoja tarvitse, mutta varmistaja on kiva joskus saada.

Treenaan jalat kaksi kertaa viikossa kehittääkseni niitä maksimaalisesti. Toisena jalkapäivänä keskityn pakaroihin ja etureisiin ja toisena niin ikään pakaroihin, takareisiin ja pohkeisiin. Olen istunut enimmäkseen nopeita lihassoluja sisältävien pakaroideni hermotuksen osittain lyttyyn, joten pakarat tarvitsevat paljon ärsykettä kompensoidakseen istuvan elämäntyylin haittavaikutukset.

Otin tämänkertaisen treenin kyykkäämisen osalta maltillisesti, sillä halusin herätellä selkääni 12 päivän kärsimyksestä. Sekä selkä että jalat kuitenkin lämpenivät nopeasti, ja lihakset saivat hyvän treenin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Treenin jälkeen vaihdoin ylleni Bolivian lipun värisen uimapuvun ja menin porealtaaseen pohtimaan avaruuden tilavuutta.



Iltapalaksi valmistin Hurjien rakkauskilojen innoittamana herkullisen salaatin ilmakuivatusta kinkusta, makaronista, vihreästä pestosta, kurkusta, salaatista ja punasipulista. Meinasin heittää sekaan myös fetaa, mutta kinkku ja pesto osoittautuivat niin suolaisiksi, että tämä annos ei enää fetaa kaivannut. Todella herkullista! Olen huomannut, että vähän väliä tekee mieli jotain hyväskää. Ihan kauhulla odotan huhtikuussa alkavaa kesäkunnon metsästystä, huh. Varmaan viimeistään toukokuussa huudan torilla, että "valtakunta sokeripaketista!"

Hyvää yötä sekä huomenta toivottaa Saliläski.

- EVE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti