tiistai 7. maaliskuuta 2017

SUUNNITTEILLA | KESÄKUNTO 2017

Omalla kohdallani kesäkunto tarkoittaa hieman näkyvämpiä vatsalihaksia. Vatsalihakseni ovat hyvässä kunnossa, mutta vielä paremmassa jemmassa, kiitos berliininmunkkien ja majoneesin. Lisäksi oluen maku kuuluu suosikkeihini.

Toimenpiteet ovat seuraavat: Huhtikuusta alkaen siistin ruokavalioni, kuten olen tehnyt ennen jokaista kesää. Hyvistä lähteistä otettuja hiilihydraatteja en juurikaan rajoita, sillä haluan treenata yhtä kovaa kuin tähänkin asti menettämättä lihasmassaa. Onnekseni myös kehotyyppini on sellainen, että voin syödä hiilihydraatteja melko runsaalla kädellä lihomatta lainkaan. Projektista lisää, kun aihe on varsinaisesti ajankohtainen!

Vastaavanlaiset ateriat on jätettävä vähemmälle

Suomen kesässä aurinko paistaa kaksi päivää, joista molemmat olen todennäköisesti 41 asteen kuumeessa. Rannalla käyn yhden ainoan kerran jonain iltana klo 20 jälkeen, koska talviturkki on pakko heittää. Aurinko on painunut mailleen ja jäljellä ovat enää hyttyset ja kusenpolttama rapamonttu, johon jalkaa kastaessa ajeltujen säärten haukikohtiin jää kiinni ruskea kura. Tällöin ainoat vatsalihasteni ihailijat ovat todennäköisesti mieheni ja koirani. Kannattaako tämän takia nähdä kauheaa vaivaa vatsalihasten suhteen? Kannattaa, koska pääasia on, että itte viihtyy!

Onneksi huhtikuuhun on vielä aikaa. Munavoi onkin jo jääkaapissa tekeytymässä.


- EVE


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti