tiistai 2. tammikuuta 2018

TAVOITTEET VUODELLE 2018

Yleensä tavoitteeni uudelle vuodelle ovat liittyneet jollain tapaa urheiluun, mutta tänä vuonna urheilutavoitteiden lisäksi pohdin metsästys- ja koiraharrastukseeni liittyviä tavoitteita. Uuden vuoden kunniaksi tavoitteideni väleissä on muutamia kuvia viime vuodelta.

Tavoitteeni vuodelle 2018 ovat:


1. Päästä metsästysseuran jäseneksi

Harrastuksen kannalta olisi lottovoitto päästä osaksi metsästysseuraa. Sopiva seura on jo tiedossa, peukut pystyyn, että minut huolitaan porukkaan mukaan. 





2. Päivittää toiminimi

Minulla on liikunta-alaan liittyvä toiminimi, jonka muuttamista olen miettinyt jo pitkään. Toiminimeni tulee muuttumaan tänä vuonna ja uusi liiketoimeni tulee liittymään läheisesti luontoon ja tulevaisuudessa toivottavasti myös koiriin. Yksityiskohdista kuulette sitten, kun asia tulee ajankohtaiseksi.






3. Ampua karhumerkki

Kokemukseni kiväärillä ampumisesta on lähes olematon, mutta tänä vuonna aion suorittaa karhumerkin ja kaikki tarvittavat toimenpiteet siinä onnistuakseni.




4. Päästä sorsa- ja kyyhkyjahtiin

Viime vuonna minulla ei ollut mahdollisuutta päästä mukaan metsästyskauden aloitukseen, mutta tänä vuonna otetaan vahinko takaisin!


5. Teettää Kuuralla viimeiset pennut

Tässä tavoitteessa on vielä monta liikkuvaa osasta ja kaikkea ei ole lyöty lukkoon asianosaisten kanssa, mutta tästä on paljon puhuttu ja pidän tätä realistisena tavoitteena tulevalle vuodelle. Tottakai haaveilisin tämän toteutuessa yhden pennun pitämisestä, mutta se vaatisi suuria elämäntilanteellisia muutoksia. Katsotaan, mitä tapahtuu!

Näiden tavoitteiden lisäksi tottakai haluaisin rakentaa oman loukun, ampua Kuuralle linnun, pyytää supikoiria ja vaikka mitä. En malta odottaa, mitä kaikkea vuosi tuokaan tullessaan.

Hyvää uutta vuotta 2018 kaikille Erätuulian lukijoille ja myös niille, joita ei voisi vähempää kiinnostaa! Toivottavasti olette matkassa mukana vielä tänäkin vuonna!


EVE



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti