lauantai 26. elokuuta 2017

BODYCONTROL BY EEVSKU

Olen iloinen siitä, että blogilleni on tullut paljon uusia lukijoita ja olen saanut blogin muutoksen myötä paljon hyvää palautetta. Kiitoksia kaikille niistä. Uudetkin lukijat ovat varmasti huomanneet intohimoni liikuntaan. Suhtautumiseni treenaamiseen on kuitenkin muuttunut radikaalisti viimeisen puolen vuoden aikana. Olen koulutettu personal trainer ja olen tehnyt pt:n töitä toiminimellä yli kolme vuotta. Koko sen ajan olen vannonut kuntosaliharjoittelun nimeen ja ajatellut suurin piirtein, että mikään muu ei ole oikeaa treenaamista kuin lihasten kasvattaminen.

No, tämä oli yhtä tyhmä ajattelutapa kuin miltä se kuulostaakin ääneen sanottuna. Vielä kaksi vuotta sitten painoin kuutisen kiloa enemmän ja olin lihaksikkaampi - mutta myös erittäin paljon kömpelömpi, jäykempi ja huonokuntoisempi. Ei siinä pumppaillessa pahemmin syke päässyt nousemaan, kuntoni oli suoraan sanottuna aivan surkea. Näytin ehkä urheilulliselta, mutta kestävyydeltäni en ollut sitä lainkaan.


Näytän edelleen urheilulliselta, lihasmassaa on minulla edelleen ihan mukavasti - mutta olen erittäin paljon kovemmassa kunnossa, ihan vain sillä, että olen innostunut monista uusista jutuista ja kuntosali on jäänyt taka-alalle. Yksi innostukseni kohde on ollut ulkona treenaaminen. Se oli yksi syy, miksi lähdin keväällä mukaan Eveliina Tistelgrenin eli Eevskun Bodycontrol -nettivalmennukseen.

Eveliina Tistelgren on paitsi kaimani, myös erittäin inspiroiva persoona positiivisuudellaan ja hyvällä esimerkin näyttämisellään. Hänen nettivalmennuksessa oli hieno olla mukana. Kaikki treenit pystyi tehdä käytännössä ilman välineitä, sisällä tai ulkona. Liikkeet koostuivat omalla kropalla tehtävistä liikkeistä, HIIT-treeneistä sekä liikkuvuus- ja hermotusharjoituksista. Mukana tuli myös ravinto-ohjeet, joita ei kuitenkaan ollut valmennuksessa tarkoitus noudattaa orjallisesti - Bodycontrol ei ole dieetti, vaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin löytäminen liikunnan ja ravinnon kautta. Kun tein liikkuvuusharjoitteita useita kertoja viikossa, kroppa tuntui aivan poikkeuksellisen hyvältä ja sitä myötä fiiliskin oli kirkas.

Voit tutustua Eevskun Bodycontrol Basics -valmennukseen täältä.

Parasta Bodycontrol-nettivalmennuksessa on se, että kaikki treenit pystyi tekemään ulkona! Vietin yleisurheilukentällä erittäin paljon aikaa kesällä näiden treenien parissa. Kaiken lisäksi treenit ovat osaksi kevyitä, eli kuka tahansa jaksaa ne tehdä. Sain treeniohjeista itselleni uusia työkaluja liikkuvuuden ja lihasten hermottamisen harjoitteluun, ja ne ovat jääneet pysyviksi osiksi treeneihini. Lisäksi opin päälläseisonnan ja oivalsin helpottavan ratkaisun selkäkipuuni. Ennen kaikkea suosittelen Bodycontrolia sellaiselle henkilölle, joka ei kaipaa kuntosalia ja jonka ryhti ja kehonhallinta on heikkoa. Tästä valmennuksesta on mahdollista saada poikkeuksellisia neuvoja oman kehon kokonaisvaltaisen toimivuuden kehittämiseen liikunnalla. Opin myös muutaman tosi kivan ja terveellisen reseptin, jotka jäivät minulle tavoiksi. Enkä tarvinnut ruokavaakaa, omastani on nimittäin patteri loppunut jo hyvä tovi sitten.


Vaikka muitakin liikuntamuotoja on kuin kuntosali, on perse se, jolla puristetaan sieltä sängystä ylös vanhana mummona. Lihasvoima on se, joka pitää ihmisen toimintakykyisenä pidempään, ei juostut maratonit. Siitä syystä aion panostaa taas syksyn tullen saliharjoitteluun, vaikka kesä olikin salin suhteen rikkonainen.

Uusi valmennus starttaa maanantaina 28.8. Mikäli kiinnostuit, lähde mukaan!

Postaus toteutettu yhteistyössä Bodycontrol -nettivalmennuksen kanssa. #bcbyeevsku


-EVE



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti